MOTORGUIDE XI5

Får vi presentera- Framtidens elmotor Motorguide Xi5

Motorguide presenterar stolt den helt nya trollingmotorn Xi5. Xi5 är en milstolpe i vår historia. Detta är kulmen på en förnyad fokus och stor investering på design, funktion och producering av Best-In Class trollingmotorer.

Xi5 är designad för att inte bara motsvara kundens förväntningar utan att även överträffa dem. Du kan lita på din MotorGuide varje dag och för en väldigt lång tid framöver.

Vi har gjort Xi5 otroligt tyst och med väldigt friktionsfri operation. Du kommer också att lägga märke till våra genomtänkta detaljer som gör Xi5 säker och enkel att använda.

MotorGuide XI5 -

 • Xi5 har en styrenhetsmotor som levererar oerhört pålitligt, tyst, snabbt och exakt.
 • "Fully-Protected" Electronik - Den mycket effektiva tekniken och komponenterna är inkapslade i en High-Tech coating, som gör att de står emot vatten och smuts. Vi har även satt in en automatisk säkerhetsspärr som ser till att inget blir förstört eller bränns om propellern skulle fastna.
 • Revolutionerande kompositskaft - Det nya och revolutionerande kompositskaftet klarar de flesta prövningar. Det böjer sig, men det bryts inte av! Just därför har MotorGuide gått ut med "lifetime warranty".
 • Kommer med vår speciellt framtagna 2-blads propeller som inte bara leverar maximalt med kraft utan även är optimal på att förhindra att vegetation fastnar i propellern.
LED Kontrollpanel

Easy to read LED dashboard

 • Xi5 använder sig av 4 st LED lampor som visar dig på ett smidigt sätt vilka funktioner som är aktiverade. Även i dåliga ljusförhållanden.
 • - Power ON / System Ready
  - Propeller ON
  - Pinpoint GPS System Active
  - Batteriindikatorn visar dig i realtid hur mycket ström du har kvar i batteriet.

Trådlös Fotkontroll med väldigt precis styrning

Wireless Pedal for Precise Control

 • MotorGuides trådlösa fotkontroll låter dig kontrollera din Xi5 motor vart du vill i båten. Den intuitiva "heel-toe" plattan som du säkert sett i många filmer låter dig sköta styrningen som är extremt tyst, precis och 50% snabbare än konkurrenterna. En digital steglös fartställare till låter exceptionellt låga hastigheter och en längre batteritid.
Revolutionerande kompositskaft

All-New Composite Shaft

 • Det nya och revolutionerande kompositskaftet klarar de flesta prövningar. Det böjer sig, men det bryts inte av! Just därför har MotorGuide gått ut med "lifetime warranty".

Nästa generations teknologi

Next-Gen Digital Technology

 • Den trådlösa styrningen med fotkontroll gör att du kan röra dig över hela båten utan att vara begränsad till ett visst område.
 • Den nya teknologin har komponenter som tillåter mer hållbar, svalare och tystare operation som är 50% mer effektiv. Omvandlar värmen till energi som återanvänds.
 • Motorns effektiva komponenter medför längre körtid/batteri och mindre laddningar. Digital styrning av hastigheten ger motorn kraft mjukt men effektivt, gör att du kan ställe hastigheten väldigt exakt .
Motorfäste med låg profil

Low-Profile Mount

 • Ett förbättrat motorfäste med låg profil som både är vackert och funktionellt. Basplattan är tillverkad av eloxerad aluminium för att förhindra rost. Alla mekaniska delar är tillverkade av rostfritt stål. Även länkarmen som är extra hållbar. Vår unika upptagningsmekanik ser till att motorn hamnar och stannar på rätt plats. Som en extra säkerhet har vi inte bara ett horisontellt lås utan två vilket ser till att du inte kan tappa motorn.