Ett hållbart ledarskap i Ludvika

Jag har nu anlitat ett företag som arbetar med chefsstöd för att kunna ha ett hållbart ledarskap i Ludvika. Ni som läst min blogg tidigare vet om att jag är chef på ett företag och jag känner att jag behöver lite mer kunskap om chefsarbetet för att kunna fortsätta motivera mina anställda. Men hur går det egentligen till när man får hjälp med detta. Företaget som jag anställt träffar jag ett par gånger i månaden och pratar om saker som hänt i företaget och hur jag har löst de problem som hänt. Sedan så ge dig tips på hur jag har kunnat hanterat det på ett annat sätt, eller om de anser att jag har utfört ett gott jobb säger de även det såklart. Men upplägget varierar såklart beroende på ens egna behov och det som jag tyckte var extra bra med Humanrum, som har varit mitt chefsstöd, är att de kom till mig första gången på ett kostnadsfritt besök för att det är viktigt för dem att man träffas personligen innan man tar ett beslut om eventuell fortsättning. För mig kändes det som att det skulle passa mig perfekt, vilket det har gjort. Jag märker verkligen att jag har blivit en bättre chef som har fått mina anställda att må bättre samt att de har börjat utföra ett mycket bättre jobb.