Jag fick hjälp med mitt företags bokföring

Hej på er. Välkomna hit för ännu ett inlägg. Dagens blogginlägg kommer handla om Economica Bokföring när jag fick hjälp av en redovisningskonsult i Haninge med min firmas bokföring som jag inte har kunnat hantera själv det senaste.

Som sagt har jag en firma som tar hand om reklamerade kläder från mindre klädbutiker och jag brinner verkligen för detta yrke, precis som mina anställda gör. Det har vart väldigt mycket att göra de senaste året då vi har fått in extra mycket kläder, så vi har nästan alla fått jobba övertid och därmed har jag inte kunnat ta hand om min bokföring. Då bestämde jag mig, för både mig och mitt företags eget bästa att hitta en redovisningskonsult i Haninge som kunde hjälpa mig med detta och då hittade jag företaget Economica Bokföring som erbjuder denna tjänst. Jag kan bara säga att detta har vart det bästa beslutet jag någonsin tagit för mitt företag. Det känns som att det har släppt en stor sten från mina axlar och jag kan nu fokusera på att arbeta med dessa kläder och även anställa mer personal så att vi inte behöver fortsätta jobba övertid, för det är inte bra för psyket alls. Denna redovisningskonsult från Haninge har hjälp mig mycket och även förklarat för mig hur jag kan göra bokföringen bättre i framtiden om det nu är så att jag bestämmer mig för att göra den själv igen och det uppskattar jag mycket. Hon förklarade också för mig vad jag hade gjort bra så att jag inte bara fick höra negativa grejer och det är mycket positivt och tyder på professionellt arbete av henne. Nu ska jag faktiskt ha en intervju för kommande personal så vi får se hur det går. Ha det bra vänner.